Geschiedenis

Chip Bizz is een jonge organisatie maar heeft desalniettemin een schat aan ervaring. De oprichters hebben een trackrecord op het gebied van Projectmanagement, IT, Financiële processen en service-management. Precies die ingrediënten die nodig waren om succesvol te kunnen starten.

Na de introductie van de OV-chipkaart in Rotterdam (RET), volgde Amsterdam (GVB). Vooral de distributie naar de reiziger toe moest goed worden ingevuld. Nadat de OV-chipkaart in Amsterdam succes was geïntroduceerd was de trend gezet en volgde heel Nederland.

Chip Bizz verzorgt nog steeds de dagelijkse distributie van anonieme OV-chipkaart in Nederland via een kleine 3.000 distributiepunten. Voornamelijk via de retailketens zoals Primera, Bruna, Ako, PostNL, maar ook via alle bekende supermarktketens. Ook leveren wij de anonieme OV-chipkaarten aan bedrijven en consumenten in Nederland.

Chip Bizz is uitgroeit naar een full service organisatie die nu vele duizenden orders per dag via vele webwinkels voor meerdere organisaties afhandelt. Ook jouw webwinkel kunnen we efficiënt servicen. Jij hebt dan geen last meer van de dagelijkse webwinkel bezigheden en kan je weer richten op ondernemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.