Sinds de introductie van de OV-chipkaart verzorgt Chip Bizz de distributie van de anonieme OV-chipkaart in Nederland. Chip Bizz is uitgegroeid tot een full service aanbieder van Producten & Diensten in en voor het Openbaar Vervoer in Nederland. Wij zijn een jonge dynamische organisatie die creatief en snel inspelen op de vraag van consumenten, bedrijven, overheden en OV-bedrijven. De organisatie is ingedeeld in verschillende disciplines die er samen voor zorgen dat de handelingen centraal onder één dak efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

Wat doen wij?

Chip Bizz adviseert en levert aan consumenten (de reizigers), bedrijven en Overheden de beste OV-oplossingen. Door onze eigen back-office kunnen wij efficiënt aan uw wensen voldoen en leveren wij voor een aantrekkelijke prijs. Wij leveren de meest uiteenlopende OV-producten, van OV-chipkaarten tot OV-accessoires en van reissaldo tot abonnementen. Bent u benieuwd waarbij wij úw bedrijf kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naast producten en diensten die wij leveren aan bedrijven en organisaties leveren wij OV-diensten, -producten en -informatie aan consumenten via onze webshops en websites.