Sinds de introductie van de OV-chipkaart verzorgt Chip Bizz de distributie van de anonieme OV-chipkaart in Nederland. Chip Bizz is uitgegroeid tot een full service aanbieder in en voor het Openbaar Vervoer in Nederland. Wij zijn een jonge dynamische organisatie die creatief inspeelt op de vraag. De organisatie is ingedeeld in verschillende disciplines die er samen voor zorgen dat een overgroot deel van de handelingen onder één dak uitgevoerd kunnen worden.

Wat doen wij?

Chip Bizz adviseert en levert allerlei typen organisaties de beste OV-oplossingen. Door onze eigen back-office kunnen wij efficiënt aan uw wensen voldoen en leveren wij voor een aantrekkelijke prijs. Wij leveren de meest uiteenlopende OV-producten, van OV-chipkaarten tot OV-accessoires en van reissaldo tot abonnementen. Bent u benieuwd waarbij wij úw bedrijf kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naast producten en diensten die wij leveren aan bedrijven en organisaties leveren wij OV-diensten, -producten en -informatie aan consumenten via onze webshops en websites.